Tex-Mex Tilapia met wortelsalade

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden:
 

1 kg vastkokende aardappelen, schoongeboend, in vieren
1 mespuntje zout
4 tilapiafilets
2 eetlepels Mexicaanse of cajunkruiden (potje)
3 eetlepels. zonnebloemolie of boter

Voor de wortelsalade:

2 eetlepels. sinaasappelsap
4 eetlepels. halvanaise of mayonaise
1 blik maïs (300 g), uitgelekt
3 eetlepels. rozijnen
400 gram wortel, geschrapt, in reepjes (eventueel worteljulienne kant-en-klaar)

Zo maak je het klaar: 

Kook de aardappelen met schil en zout in 20 minuten gaar. Bestrooi de vis met de Mexicaanse of cajun kruiden. Verhit de olie en bak de vis 3 minuten per kant. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade. Schep de vis uit het bakvet. Giet eventueel het bakvet over de aardappelen en serveer ze met de tilapia. Serveer de wortelsalade ernaast.