Bakken |
Vooral gepaneerde vis wordt zo erg lekker, maar ook een filetje zo bakken is niet te versmaden. Bak vis op een niet te hoog vuur en keer de vis tijdens het bakken slechts 1 x om. |
Barbecuen |
Vis is een heerlijk alternatief voor vlees en snel gaar. Vis die snel uit elkaar valt kunt u in aluminiumfolie verpakken en dan op het rooster leggen. |
Frituren |
Voor vis met een lekker krokant laagje |
Pocheren |
Een slanke bereidingswijze die zorgt dat vis niet snel uit elkaar valt, ideaal voor dunne visfilets. |
Roerbakken |
Voor een snelle en gezonde maaltijd, voor vooral voor stevige vissoorten zoals zalm en tilapia |
Stomen |
Lekker slank en de smaak van vis blijft behouden. Kan in principe met alle vissoorten. |
Stoven |
Maakt vis lekker smeuïg. Vooral geschikt voor platvissen en visfilets. |
Uit de oven |
Ideaal voor filets, moten, hele vissen en vispakketjes. |