Vis met zeevruchten en brood
Benodigdheden:
500 |
gram broccoli |
200 |
gram uien |
3 |
eetlepels zonnebloemolie |
500 |
gram diepvries zeevruchten ontdooit |
2 |
zakken naanbrood knoflook koriander |
8 |
eetlepels Griekse yoghurt |
¼ |
theelepel kerriepoeder |
Zo maak je het klaar:
Maak de broccoli schoon, verdeel deze in roosjes en snijd ze in dunne plakken/
Kook de broccoli met zout in ± 3 minuten. De broccoli afgieten.
Pel de uien en snijd deze in partjes.
Verhit een hapjespan. Bak hierin de uien in ± 3 minuten.
Voeg de broccoli en de zeevruchten toevoegen en ± 3 minuten verwarmen.
Roer de saus er door en laat alles nog ± 5 minuten laten pruttelen.
Verwarm de naanbroden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Viscurry verdelen. Schel de yoghurt erover en met kerriepoeder bestrooien.
Leg het naanbrood ernaast.
|