Vis met zeevruchten en brood

Benodigdheden:

500 gram broccoli
200 gram uien
3 eetlepels zonnebloemolie
500 gram diepvries zeevruchten ontdooit
2 zakken naanbrood knoflook koriander
8 eetlepels Griekse yoghurt
¼ theelepel kerriepoeder

Zo maak je het klaar:

Maak de broccoli schoon, verdeel deze in roosjes en snijd ze in dunne plakken/
Kook de broccoli met zout in ± 3 minuten. De broccoli afgieten.
Pel de uien en snijd deze in partjes.
Verhit een hapjespan. Bak hierin de uien in ± 3 minuten.
Voeg de broccoli en de zeevruchten toevoegen en ± 3 minuten verwarmen.
Roer de saus er door en laat alles nog ± 5 minuten laten pruttelen.
Verwarm de naanbroden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Viscurry verdelen. Schel de yoghurt erover en met kerriepoeder bestrooien.

Leg het naanbrood ernaast.