Visschnitzels met tomaat en aardappelpuree

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

4 trostomaten
3 eetlepels olijfolie
1 theelepel Provençaalse kruiden
4 diepvries schnitzels gevuld
2 zakjes aardappelpuree
450 gram sperziebonen (diepvries)
1 teentje knoflook geperst

Zo maak je het klaar:
 
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de tomaten en leg ze in de ovenschaal met de snijkant naar boven. Besprenkel ze met 2 eetlepels olie en bestrooi ze met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
 
Bak de visschnitzels krokant volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Zet de tomaten de laatste 20 minuten in de oven bij de vis.
Bereid de aardappelpuree en de sperziebonen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de boontjes uitlekken in een vergiet en schep ze om met de olie en de uitgeperste knoflook.

Verdeel de sperziebonen over de borden, leg de tomaat er op en de visschnitzel ernaast. Serveer de puree erbij.