Visschoteltje met garnalen

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden:
 

4 pangasiusfilets ontdooid
1 citroen uitgeperst
1 dunne prei in reepjes
100 gram jumbo garnalen
1 zakje Hollandse saus
1 kilo kruimige aardappelen in vieren
500 gram broccoli in roosjes

Zo maak je het klaar: 

Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de ovenschaal in. Wrijf de visfilets in met citroensap, zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Meng preireepjes en jumbogarnalen met wat citroensap, zout en peper en verdeel ze over de visfilets. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en lepel deze over de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie, schuif hem in het midden van de oven en laat de visfilets in 25 minuten gaar worden. Kook intussen de aardappelen in weinig water met wat zout gaar in 25 minuten. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water in 4-5 minuten. Serveer de vis met broccoli en aardappelen.