Visspies met kerriesaus

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden:
 

300 gram pangasiusfilet ontdooid
1 rode paprika in stukken
1 courgette in dikke plakken
4 eetlepels olijfolie
700 gram krieltjes
500 gram broccoli
1 zakje mix voor kerriesaus
250 ml halfvolle melk
4 satéprikkers

Zo maak je het klaar:
 
Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en snijd deze in stukken. Rijg de vis met de paprika en de courgettes aan de prikkers en bestrooi ze met peper en zout.
Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak de krieltjes in 2 minuten gaar. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de visspiesen in ± 10 minuten gaar.

Kook ondertussen de broccoli in 4 minuten beetgaar. Bereid de kerriesaus met melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de visspiesen en broccoli over 4 borden. Schep de kerriesaus over de spiesen en verdeel de krieltjes.