Visschotel met geroosterde groente

4 personen

(hoofgerecht)
 
Benodigdheden:

500 gram pangasiusfilet
1 teentje knoflook geperst
1 potje tapenade van zongedroogde tomaten
1 courgette in lange plakken
1 gele paprika in lange repen
1 rode ui in partjes
3 eetlepels olijfolie

Zo maak je het klaar:

 
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Wrijf de pangasiusfilets in met peper en zout en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Pers de knoflook, meng met de tapenade en bestrijk de vis ermee. Schuif de schaal in de oven en laat de vis in 15 minuten gaar worden.
Bestrijk de courgette, paprika, ui en tomaat dun met olie en rooster ze in een hete grillpan in 4 minuten mooi bruin en beetgaar. Schep de groente op een bord, bestrooi met peper en zout en serveer met de vis. Lekker met aardappelpuree.