Visschnitzel op brood
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
4 |
eetlepels olijfolie |
1 |
zak barbecue minikrieltjes |
1 |
winterpeen |
1 |
krop sla |
3 |
rode uien |
4 |
eetlepels mayonaise |
1 |
pak visschnitzels uit de diepvries |
4 |
witte bollen met sesam |
Zo maak je het klaar:
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de krieltjes in ± 10 minuten goudbruin.
Snijd ondertussen de wortel in de lengte door en daarna in halve plakjes. Scheur de bladeren van de krop sla. Snij 2 uien doormidden en vervolgens in halve ringen. Snipper de laatste ui. Meng in een kommetje 2 eetlepels mayonaise met 1 eetlepel water en breng op smaak met peper en zout. Houd 4 slablaadjes apart. Meng de rest van de sla met de wortel, gesnipperde ui en dressing.
Bak de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de olie en bak de uiringen in 5 minuten gaar. Snij de broodjes open, bestrijk ze met de rest van de mayonaise en beleg ze met een slablaadje, de visschnitzel s en de uienringen. Serveer de krieltjes met de salade.
|