Biefreepjes met pepersaus

1 persoon

Benodigdheden:

1 mespuntje zout
1 zakje lang korrelige snelkookrijst
250 gram rosbief a la minute
2 eetlepels boter of margarine
1 zakje peultjes of worteltjes
1 zakje groene pepersaus

Zo maak je het klaar:

In pan water met snufje zout aan de kook brengen. Rijstbuiltjes in ± 10 minuten gaar koken. Rijst laten uitlekken, zakje open knippen en met een vork losroeren.

Intussen rosbieflapjes in reepjes snijden. In pan helft van boter verhitten. Biefreepjes op hoog vuur in ± 3 minuten al omscheppend bruin bakken. Biefreepjes uit pan nemen. Rest van boter toevoegen.

Peultjes en worteltjes in ± minuten roerbakken. Saus toevoegen en ± 2 minuten mee verwarmen. Biefreepjes toevoegen en nog ± 2 minuten mee verwarmen. Serveren met rijst.