Biefreepjes met knoflook, broccoli en ovenfrietjes

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

1 zak ovenfrieten
400 gram bieflappen a la minute in reepjes
1 theelepel geperste knoflook
1 theelepel gedroogde rozemarijn
3 eetlepels olijfolie
500 gram broccoli

Zo maak je het klaar:

Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de frieten.

Schep de biefreepjes met de knoflook, rozemarijn, 2 eetlepels olie, zout en peper goed door elkaar.

Leg de frieten op de bakplaat en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kook intussen de broccoli in ± 4 minuten beetgaar in ruim water met zout. Giet af en besprenkel met de rest van de olie en eventueel met nootmuskaat.

Roerbak in de laatste 2 minuten het vlees op hoge stand in een koekenpan of wok kort.

Schep het vlees op de borden en serveer met de broccoli en frieten bestrooid met zout en peper.

Garneer de biefreepjes eventueel met verse rozemarijn.