Biefstuk met Oosterse wokgroente

4 personen

(hoofdgerecht) 

Benodigdheden: 

2 teentjes knoflook fijngehakt
1 eetlepel sesamolie
4 eetlepels sojasaus of ketjap manis
1 eetlepel bruine basterd suiker of honing
5 eetlepels wokolie of arachideolie
4 biefstukken
300 gram rijst
800 gram Oosterse wokgroente

Zo maak je het klaar: 

Meng de knoflook met de sesamolie, sojasaus, basterdsuiker en 1 eetlepel wokolie. Bestrijk het vlees met dit mengsel en laat circa 15 minuten marineren. Kook intussen de rijst.

Verhit de rest van de wokolie en roerbak hierin de groenten 3-4 minuten.

Rooster de biefstukken in een hete grillpan 2-3 minuten per kant. Laat het vlees even rusten onder aluminiumfolie en snijd het in repen.

Serveer de rijst met de groenten en verdeel het vlees erover.