Cordon blue met sperziebonen

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

450 gram aardappeltjes in schil uit de diepvries
5 eetlepels olijfolie
4 cordon blue's
600 gram sperziebonen
1 rode ui fijngesneden
50 gram zwarte olijven zonder pit grof gesneden

Zo maak je het klaar:

Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de cordon blues 4-5 minuten op middelhoog vuur. Draai het vlees om, doe nog 1 eetlepel olie in de pan en bak de andere kant in 4-5 minuten bruin. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en kook ze in een klein laagje water met zout in 6-8 minuten beetgaar. Giet de sperziebonen af en schep de ui, olijven en de rest van de olie erdoor. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel de cordon blues, de aardappelpartjes en de sperziebonen over vier borden en serveer direct.