Geroosterde pepersteaks met witlof

4 personen 

Benodigdheden: 

1 kilo vastkokende aardappelen
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 eetlepel Provençaalse kruiden
4 pepersteaks
2 rode uien
5 struikjes witlof

Zo maak je het klaar: 

Schil en was de aardappelen. Snij deze in vier stukken.
Pel de knoflook en pers deze uit. Meng 1 eetlepel olie met de knoflook en de kruiden. Bestrijk hiermee de pepersteaks dun. Verhit de rest van de olie en roerbak de aardappel in ± 5 minuten.
Pel de uien en snipper deze grof. Voeg dit toe aan de aardappelen en laat alles ± 5 minuten gaar worden. Maak de witlof schoon en snij deze grof. Voeg dit toe bij de aardappelen in de laatste minuut. Verhit de rilpan en rooster de steaks aan beide kant ± 4 minuten.