Pikante steak du boeuf met groenteroerbak

4 personen

(hoofdgerecht) 

Benodigdheden: 

400 gram gebroken sperziebonen
3 eetlepels olie
425 gram barbecue minikrieltjes
2 uien in smalle partjes
1 rode paprika in blokjes
1 blikje maïskorrels uitgelekt
4 steak du boeuf
20 gram chilipeper

Zo maak je het klaar:  

Breng water aan de kook en kook hierin de sperziebonen 2-3 minuten, zodat ze ontdooien. Spoel ze koud in een vergiet. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin, volgens de aanwijzingen op de verpakking, de krieltjes. Voeg na 5 minuten de ui en de paprika toe, voeg weer 5 minuten later de maïs en de sperziebonen toe. Bestrooi de steaks met zout naar smaak. Kwast ze dun in met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril hierin de steaks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maal er naar smaak chilipeper over. Serveer de pikante steaks met de groenteroerbak.