Roergebakken biefstuk met paksoi
2 personen
Benodigdheden:
200 |
gram biefstuk |
3 |
eetlepels sojasaus |
1 |
theelepel sambal oelek |
1 |
theelepel maïzena |
4 |
eetlepels sesamolie |
1 |
grote rode ui in dunne partjes |
1 |
kleine struik paksoi in repen |
1 |
eetlepel sesamzaad |
Zo maak je het klaar:
Snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes. Meng de sojasaus, sambal en maïzena in een diep bord en schep de biefstuk erdoor.
Laat dit 5 minuten staan.
Verhit 2 eetlepels sesamolie in een wok en roerbak het vlees op een hoog vuur snel en bruin. Schep dit daarna op een bord.
Verhit nog eens 2 eetlepels sesamolie in de wok en roerbak de ui in ± 2 minuten.
Schep de paksoi erdoor en roerbak alles in ± 4 minuten beetgaar.
Schep het vlees en de rest van de marinade erdoor en warm alles nog even door.
Strooi het sesamzaad erover. Lekker met pandanrijst.
|