Roergebakken biefstuk met paksoi

2 personen

Benodigdheden: 

200 gram biefstuk
3 eetlepels sojasaus
1 theelepel sambal oelek
1 theelepel maïzena
4 eetlepels sesamolie
1 grote rode ui in dunne partjes
1 kleine struik paksoi in repen
1 eetlepel sesamzaad

Zo maak je het klaar: 

Snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes. Meng de sojasaus, sambal en maïzena in een diep bord en schep de biefstuk erdoor.
Laat dit 5 minuten staan.
Verhit 2 eetlepels sesamolie in een wok en roerbak het vlees op een hoog vuur snel en bruin. Schep dit daarna op een bord.
Verhit nog eens 2 eetlepels sesamolie in de wok en roerbak de ui in ± 2 minuten.
Schep de paksoi erdoor en roerbak alles in ± 4 minuten beetgaar.
Schep het vlees en de rest van de marinade erdoor en warm alles nog even door.
Strooi het sesamzaad erover. Lekker met pandanrijst.