Rosbiefrolletjes met paprika

2 personen

Benodigdheden:

1 bosuitje in dunne lange repen
4 plakjes rosbief a la minuut
1 eetlepel rode pesto
½ gele paprika in lange dunne reepjes
1 mespuntje versgemalen peper
1 mespuntje zout
25 gram boter
3 tomaten

Zo maak je het klaar:

Halveer de reepjes bosui.

Bestrijk de plakjes rosbief met de pesto en leg de paprika en bosui aan een kant op de plakjes.

Rol ze stevig op en steek ze vast met een cocktailprikker.

Bestrooi met zout en peper.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de rolletje in ± 5 minuten rondom bruin. ontvel intussen de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.

Roer de blokjes door het bakvet en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Breng de jus op smaak met zout en peper.

Lekker met pasta en komkommersalade.