Rundervinken met rode uiensaus

4 personen
 
Benodigdheden:

5 eetlepels boter of margarine
4 rundervinken
2 zakken minikrieltjes
2 rode uien
1 pak Franse roerbakgroente
1 eetlepel tomatenpuree
2 eetlepels worcestershire sauce
100 ml room culinair

Zo maak je het klaar:

 
In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ± 12 minuten bruin en gaar bakken. Krieltjes in ± 5 minuten gaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. In wok rest van de boter verhitten. Roerbakgroente ± 4 minuten roerbakken. Uiringen in de laatste 3 minuten met vlees meebakken. Vlees uit de pan nemen en warm houden. Tomatenpuree en worcestershire sauce door braadvet roeren. Room culinair toevoegen en 1 minuut mee warmen. Rundervinken serveren met uienjus, krieltjes en groente.