Rundervinken met rode uiensaus
4 personen
Benodigdheden:
5 |
eetlepels boter of margarine |
4 |
rundervinken |
2 |
zakken minikrieltjes |
2 |
rode uien |
1 |
pak Franse roerbakgroente |
1 |
eetlepel tomatenpuree |
2 |
eetlepels worcestershire sauce |
100 |
ml room culinair |
Zo maak je het klaar:
In braadpan 3 eetlepels boter verhitten. Rundervinken in ± 12 minuten bruin en gaar bakken. Krieltjes in ± 5 minuten gaar koken. Uien pellen en in ringen snijden. In wok rest van de boter verhitten. Roerbakgroente ± 4 minuten roerbakken. Uiringen in de laatste 3 minuten met vlees meebakken. Vlees uit de pan nemen en warm houden. Tomatenpuree en worcestershire sauce door braadvet roeren. Room culinair toevoegen en 1 minuut mee warmen. Rundervinken serveren met uienjus, krieltjes en groente.
|