Schnitzel met gegrilde courgette
Benodigdheden:
3 |
teentjes knoflook |
1 |
zak ovenfrites |
3 |
theelepels paprikapoeder |
2 |
courgettes |
4 |
eetlepels olijfolie |
400 |
gram wiener schnitzels |
4 |
eetlepels mayonaise |
1 |
mespuntje peper |
Zo maak je het klaar:
Verwarm de oven voor op 225°C.
Maak de knoflook schoon en knijp deze fijn. Meng de knoflook met de bevroren ovenfrites, paprikapoeder en de peper.
Verdeel de frites over de bakplaat en bak ze volgens de gebruiksaanwijzing op de zak, goudbruin en gaar.
Maak de courgettes schoon en snijd deze in lange dunne plakken. Bestrijk ze met de olijfolie en strooi er eventueel wat zout en peper overheen.
Grill de courgettes gaar. ± 2 minuten per kant.
Verhit de olie in een koekenpan verhitten en bak in ± 5 minuten per kant de schnitzels gaar.
|