Tartaartjes met roomsaus

4 personen  

Benodigdheden:  

5 eetlepels roomboter
450 gram aardappelschijfjes
450 gram sperziebonen (diepvries)
2 tomaten
4 tartaartjes
1 bekertje crème fraîche
1 potje roomkaas met knoflook

Zo maak je het klaar:

n koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Aardappelschijfjes in ± 10 minuten bakken. Intussen sperziebonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten schoonmaken, halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in reepjes snijden. Tomaatreepjes laatste 2 minuten met sperziebonen mee bakken. Intussen in braadpan rest van de boter verhitten. Tartaartjes in ± 8 minuten gaar bakken, halverwege keren. Crème fraîche en roomkaas in steelpan verwarmen. Tartaartje serveren met roomsaus en sperziebonen en aardappels.