Tartaartjes met bloemkool en paprikasaus
4 personen

Benodigdheden:

1 kilo aardappelen
2 zakjes bloemkoolroosjes
1 groene paprika
4 rundertartaartjes
1 theelepel paprikapoeder
60 gram boter
1 pakje paprikaroomsaus

Zo maak je het klaar:

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 minuten gaar koken. Bloemkool met zout in ± 6 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Tartaartjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 50 gram boter verhitten en tartaartjes in ± 10 minuten bakken. Intussen in kleine pan rest van boter verhitten. Paprika ± 3 minuten laten fruiten. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Paprika toevoegen aan saus. Scheutje water toevoegen aan bakvet tartaartjes en aanbaksel losroeren tot jus. Bloemkool serveren met saus, tartaartjes, jus en aardappels.