Tartaartje met gebakken champignons en taugé
1 persoon
Benodigdheden:
2 |
eetlepels olijfolie |
100 |
gram boter |
200 |
gram champignons in plakjes |
1 |
biefstuk tartaartje |
1 |
mespuntje zout |
1 |
paar druppeltjes tabasco |
1 |
bruine boterham geroosterd |
100 |
gram taugé |
2 |
eetlepels ketjap manis |
1 |
theelepel geknipte bieslook |
Zo maak je het klaar:
Smeer een grillpan in met 1 lepel olijfolie.
Verhit de boter in een koekenpan en voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Bak de plakjes champignons snel knapperig en lichtbruin. Gril het tartaartje in de grillpan ± 2 minuten per kant. Bestrooi het met zout en besprenkel het met tabasco.
Leg op de bruine boterham een laag taugé en besprenkel met ketjap. Leg het warme tartaartje er bovenop. Schep de champignons op het tartaartje en bestrooi het met bieslook.
|