Varkensreepjes in champignonsaus

4 personen

Benodigdheden:

2 uien
500 gram champignons
800 gram broccoli
400 gram varkensreepjes
25 gram boter
125 gram verse kruidenkaas
2 eetlepels allesbinder
1 pak aardappelpuree a la minute naturel

Zo maak je het klaar:

Uien pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Vlees bestrooien met zout en peper. In braadpan boter verhitten en vlees in 4 minuten omscheppend bruin bakken. Broccoli in ± 8 minuten beetgaar koken. Ui en champignons door vlees scheppen en nog 4 minuten bakken. Allesbinder toevoegen en zachtjes koken tot gebonden saus ontstaat. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kaas door vleesmengsel roeren en nog 1 minuut verwarmen Varkensvlees reepjes in champignonsaus serveren met broccoli en puree.