Varkenshaasbiefstukjes in mosterdroomsaus en tijm

4 personen

Benodigdheden:

8 varkenshaasjes van 80 gram per stuk
1 mespuntje versgemalen peper
1 mespuntje zout
3 eetlepels mosterd
4 dl koksroom
1 glas witte wijn
40 gram boter
1 bosje peterselie voor de garnering

Zo maak je het klaar:

Kruid de biefstukjes met peper en zout en bak ze in een koekenpan met boter aan alle zijden goudbruin en net gaar. Houd ze even warm in de oven. voeg de mosterd bij de braadjus en blus dit af met witte wijn. Breng dit aan de kook en voeg de room er aan toe en laat dit even inkoken. Leg de varkenshaasjes biefstukjes in de saus en laat ze even meestoven. Leg nu de biefstukjes op voorverwarmde borden eng iet de saus, door een zeef er overheen. 

Garneer met gehakte peterselie. Serveer dit bijvoorbeeld met groenten en aardappeltjes naar keuze.