Varkenshaas met gewokte groente

4 personen
 
Benodigdheden: 

400 gram varkenshaas
1 Spaanse rode peper
2 teentjes knoflook
2 eetlepels balsamico-azijn
4 eetlepels oestersaus
2 eetlepels sojasaus
100 gram peultjes
200 gram diepvries doperwten
2 eetlepels zonnebloem
50 gram ongezouten pinda’s

Zo maak je het klaar: 

Snij de varkenshaas in plakken. Was de peper, verwijder de zaadjes en snij de peper in reepjes. Pel de knoflook, pers deze boven ene kom uit, voeg de balsamico-azijn, oestersaus, sojasaus en de peper toe. Marineer het vlees in de marinade. Maak de peultjes schoon. Kook de doperwten en de peultjes in ± 4 minuten . Voeg de groente en de pinda’s toe en roerbak nog ± 3 minuten. Blus het af met een beetje warm water en serveer dit direct.