Varkensfilet met sugarsnaps
2 personen
Benodigdheden:
250 |
gram varkenslapjes 2 stuks |
1 |
mespuntje peper |
1 |
mespuntje zout |
1 |
theelepel sesamolie |
1 |
theelepel geraspte gemberwortel |
1 |
rode peper schoongemaakt en in kleine ringetjes |
3 |
eetlepels sojasaus |
1 |
eetlepel honing |
2 |
eetlepels sherry |
250 |
gram sugarsnaps |
1 |
theelepel citroensap |
1 |
eetlepel gehakte verse koriander |
Zo maak je het klaar:
Bestrooi het vlees met zout en peper. Verwarm de sesamolie met gemberwortel, rode peper, honing en sherry. Kook dit iets in. Kook de sugarsnaps in ± 7 minuten. Leg de varkensfiletlapjes in het sesamoliemengsel en stoof het ± 6 minuten per kant tot het vlees gaar is.
Giet de sugarsnaps af. Meng er de citroensap door en voeg zout en peper naar smaak toe. Strooi er de koriander over. Serveer het vlees bij de groente.
|