Chiliwrap

4 personen

(bijgerecht)

Benodigdheden:

2 eetlepels olijfolie
1 ui gesnipperd
3 theelepels paprikapoeder
1 theelepel gemalen komijn
1 rode paprika in stukjes
1 groene paprika in stukjes
1 gele paprika in stukjes
1 blikje maïs uitgelekt
1 blik witte bonen in tomatensaus uitgelekt
1 pak tortilla's

Zo maak je het klaar:

Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui 3 minuten samen met het paprikapoeder en de komijn. Voeg de paprika toe en bak 5 minuten mee. Doe de maïs en bonen met tomatensaus erbij en laat de chili op laag vuur 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.  Verpak de tortilla's in magnetronfolie en verwarm 3 minuten. op vol vermogen (700 watt). Leg een tortilla op een bord en schep er wat chili op. Voeg toppings naar keuze toe. Rol de tortilla op tot wrap.