Chickenwrap met chilibonenpuree

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

300 gram kipfilet in reepjes
2 eetlepels paprikapoeder
3 eetlepels olijfolie
1 groene paprika in stukken
1 pak wrap tortilla's
1 avocado in blokjes
250 gram cherrytomaatjes in parten

Zo maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bestrooi de kip met het paprikapoeder. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip 2 minuten. Voeg de paprika toe en bak nog 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Doe de bonen met het vocht in een kom en pureer met de staafmixer. Verdeel de puree over de tortilla’s. Verdeel het kipmengsel erover en rol op. Leg in de ovenschaal en zet ± 15 minuten in de oven.  Meng de tomaten met de avocado, peper en zout. Haal de wraps uit de oven, halveer ze en verdeel over 4 borden. Schep de avocadosalsa ernaast.