Tortilla met varkensreepjes

4 personen

Benodigdheden:

2 eetlepels olijfolie
1 ui
360 gram varkensreepjes
500 gram Mexicaanse wokgroente
8 tortilla wraps
125 ml zure room
1 zakje buritto seasoning mix
100 ml koud water

Zo maak je het klaar:

Maak de ui schoon en snipper deze fijn. Verhit in een koekenpan de olie en bak de ui in ± 5 minuten. Voeg de varkensreepjes toe en bak het geheel nog eens ± 3 minuten. Schep de wokgroente erdoor en bak het al omscheppend nog eens 3 minuten.

Voeg de seasoningmix toe met het water en verwarm het ± 3 minuten tot de groente beetgaar zijn. Breng het op smaak met zout en peper. Verwarm ondertussen de wraps zoals staat beschreven op de verpakking.
Verdeel de vleesvulling over de wraps en schep er een lepel zure room op. Vouw een zijnde over de vulling naar binnen en rol de wraps op.