Wrap met kip, paprika en ijsbergsla

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

400 gram kipfilet in reepjes
3 eetlepels wokolie
1 grote ui in dunne partjes
1 rode paprika in de lengte in reepjes
300 gram bospeen
200 gram ijsbergsla
1 pak tortilla wraps (6 stuks)
100 ml ketchup

 
Zo maak je het klaar:

 

Bak de kipfiletreepjes in de olie in 5 minuten gaar, voeg de laatste minuut de ui en paprika toe. Breng op smaak met zout en peper. Maak de wortels schoon en snijd ze in de lengte in vieren. Meng de wortels en ijsbergsla in een schaal met de kip met paprika en ui. Verwarm de wraptortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ze en bestrijk ze met ketchup. Beleg ze met het kip-en-slamengsel, vouw de ronde kant over de vulling en rol de tortilla's op. Steek ze eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer ze per 3 stuks.